Aanbieding

Privacybeleid Keetje Knus

PRIVACY POLICY Keetje Knus

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. We laten je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Keetje Knus, gevestigd aan Rijksweg 15, 6996AA Drempt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.keetjeknus.nl, Rijksweg 15, 6996AA Drempt, info@keetjeknus.nl, 0313-476918
Inez Liebe is de Functionaris Gegevensbescherming van Keetje Knus. Zij is te bereiken via info@keetjeknus.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Keetje Knus verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door ons een vraag te mailen of te stellen in onze winkel, in overige correspondentie en telefonisch.
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer/IDEAL betaling

-Paspoort/Rijbewijs/IDkaart nummer bij het ophalen van een pakket in onze GLS Pakketshop.

-Handtekening bij het ophalen van een pakket in onze GLS Pakketshop


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@keetjeknus.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Keetje Knus verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling via IDEAL en PayPal
- Verzenden van onze nieuwsbrief

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij je af te leveren

-Om je pakket te laten verzenden of om een pakket op te halen bij Keetje Knus GLS pakketshop.
- Keetje Knus analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Keetje Knus verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Keetje Knus neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Keetje Knus) tussen zit. Keetje Knus gebruikt de volgende -systemen:

 

Mijn webwinkel.nl, meer informatie over hun privacy statement is te vinden op: https://www.mijnwebwinkel.nl/sites/default/files/atoms/files/Privacy-Policy-V3.pdf voor het tonen van producten, bestellingen aannemen en versturen. Onze Webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel waarmee wij ook een gebruikersovereenkomst hebben. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Mijnwebwinkel heeft toegang tot uw gegevens om ons ( tecnhische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Mijn webwinkel is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregels te nemen. Deze maatregels bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Mijnwebwinkel maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Mijnwebwinkel behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

 

IDEAL om de betaling te kunnen regelen. Meer informatie over hun privacy statement is te vinden op: https://www.mollie.com/nl/privacy

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

PayPal om de betaling te kunnen regelen. Meer informatie over hun privacy statement is te vinden op: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL

 

GLS om de bestellingen te kunnen verzenden, pakketten te laten verzenden via onze GLS pakketshop en om pakketten op te kunnen laten halen in onze GLS pakketshop. Meer informatie over hun pivacy statement is te vinden op: https://gls-group.eu/NL/nl/privacybeleid

 

Post.nl om bestellingen te versturen die via de brievenbus verzonden kunnen worden. Meer informatie over hun privacy statement is te vinden op: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

Boekhouding:

Snelstart

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van snelstart. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. snelstart is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. snelstart gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Keetje Knus bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens: Gegevens verzameld via de mail: maximaal 10 jaar tenzij aangegeven dat deze gegevens verwijderd moeten worden. Dit kan door te mailen naar: info@keetjeknus.nl. Gegevens verzameld via het systeem van mijn webwinkel: zolang als de webwinkel bestaat om zo klanten te kunnen voorzien van informatie over eerder gedane bestellingen, tenzij aangegeven dat deze gegevens verwijderd moeten worden. Dit kan door te mailen naar: info@keetjeknus.nl. Gegevens over betalingen minimaal 7 jaar ivm de belasting en maximaal 10 jaar. Gegevens die doorgegeven zijn in de winkel en opgeschreven in ons boekje worden bewaard zolang als nodig is om antwoord te geven op de gestelde vraag. Indien klanten willen dat we de gegevens verwijderen, kunnen ze dat aangeven. Gegevens die we verzamelen voor GLS pakketshop worden niet door ons bewaard maar doorgegeven aan het systeem van GLS.

 

 Delen van persoonsgegevens met derden
Keetje Knus deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Keetje knus blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. We verstrekken alleen persoonsgegevens aan betaaldiensten voor de afhandeling van je bestelling. We verstrekken geen persoonsgegevens aan andere derden of aan landen buiten de EU.

Cookies, of vergelijkbare technieken: 

Keetje Knus maakt gebruik van Cookies, dit ziet u onderaan de webwinkel. Voor meer informatie over ons cookie statement: https://www.mijnwebwinkel.nl/beheer/cookiestatement. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Keetje Knus en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@keetjeknus.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Keetje Knus wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitspersoonsgegevens.nl/nl/contract-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Keetje Knus neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@keetjeknus.nl

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:


Keetje Knus

Inez Liebe

Rijksweg 15

6996AA Drempt

0313 476918

info@keetjeknus.nl

 

 

 

Adres

Rijksweg 15

6996AA Drempt

0313-476918

Openingstijden

dinsdag: 10.00-18.00

woensdag: 10.00 -18.00

donderdag: 10.00-18.00

vrijdag: 10.00-18.00

zaterdag: 10.00-17.00

Gastenboek

  • 14-05-2018 - Lieve Keetje Knus , vanmorgen de klokjes kastknopjes ontvangen.
    Ze zijn...  lees meer
  • 11-05-2018 - Zojuist de 2 schattige mokjes met bloemetjes erop binnen gekregen!
    Ze...  lees meer
  • 11-05-2018 - het pakketje is netjes en snel gekomen zelf het te...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.