keukentextiel DDDDD

OVER DDDDD

Ruim 60 jaar geleden werd De Doek Die Direct Droogt (DDDDD) geïntroduceerd als ‘de meest vlijtige theedoek’

 

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle vaatdoeken
tot 60 graden gewassen worden en het liefst zonder wasverzachter. Door het gebruik van wasverzachter komt er een speciaal laagje op de doeken wat
er voor zorgt dat de vezels minder goed water absorberen. Ook raden we af om de doeken in azijn te weken bij een (eerste) wasbeurt.
Let op: onze vaatdoeken zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een vaatdoek wast.

HOE WAS IK EEN THEE- OF KEUKENDOEK?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle thee- en keukendoeken
tot 60 graden gewassen worden en het liefst zonder wasverzachter. Door het gebruik van wasverzachter komt er een speciaal laagje op de doeken wat
er voor zorgt dat de vezels minder goed water absorberen.
Let op: onze vaatdoeken zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een thee- of keukendoek wast.

 

HOE WAS IK EEN SCHORT/PANNENLAP/OVENWANT/TAFELKLEED/PLACEMAT?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die u op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle bovengenoemde producten tot 30 graden gewassen worden.
Let op: onze producten zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een product wast.

MOETEN DDDDD DOEKEN VÓÓR GEBRUIK GEWEKEN EN GEWASSEN WORDEN IN KOUD WATER EN/OF AZIJN?

We ontvangen deze vraag regelmatig, maar echter raden wij dit af. Een DDDDD product hoeft niet in koud water en/of azijn geweken te worden vóór gebruik.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2023 keetje knus | sitemap | rss